"Aslar 2"

Van 12 t/m 14 februari 1988

(er was aanvankelijk geboekt voor de periode 13 t/m 15 februari maar op verzoek van Peter werd dit een dag vervroegd)

De opzet van deze tweede sessie was, het materiaal dat tijdens de vorige sessie was geschreven, te bewerken en te streven naar het afronden van dit werk.

Deze opzet mislukte. Het zeer povere resultaat van de tweede Papenmuts-sessie was een door René geschreven samenvatting van het tijdens de eerste sessie geschreven manuscript.

Voor het mislukken van deze tweede sessie zijn verschillende oorzaken aan te wijzen. Allereerst was daar de tegenslag met het vinden van haardhout. Het zoeken daarnaar besloeg een fors gedeelte van de vrijdag, waarna een beroep op de ouders van René uiteindelijk succes had. Na de zeer traag op gang gekomen vrijdag, die overigens verder nog gekenmerkt werd door haardproblemen i.v.m. vochtig hout (er werd zelfs een moment overwogen, de sessie te schorsen als het hout geen vlam zou vatten), volgde een zaterdag die grotendeels in beslag genomen werd door Peters vriendin Mariëlle, die de gehele middag op bezoek kwam. Na haar vertrek bleek het behalen van het gestelde doel niet meer haalbaar. Syba had teveel kostbare tijd onbenut voorbij laten gaan.

Op 14 februari ging Sytze Backer dan ook met nagenoeg lege handen naar huis.

Ga naar